Termékek

Epiderm Long Strip

28.990 Ft
Kosárba
1
Leírás
Termék információk
Útmutató

Epi-Derm

Szilikon gél tapaszok hegekhez

Az Epi-Derm szilikon gél lap a hegek kezelésére szolgáló prémium szilikon tapasz. Az eredeti, világos/áttetsző Epi-Derm, a kényelmet és a minőséget már 20 évvel ezelőtt beállította, és a sebészek még mindig ezt tekintik a nemesített szilikon géllapok legjobb választékának. 

  • Ideális méretű a császármetszéses vagy egyéb műtét eredményeiből adódó hosszú hegekre
  • A legkomfortosabb szilikonlemez az iparban! Jelentősen vékonyabb, mint a versenytársak, így az Epi-Derm tökéletesen illeszkedik a test kontúrokhoz
  • Klinikailag bizonyított, hogy csökkenti/lecsökkenti, elhalványul és simább lesz a heg - legyen az régi vagy új
  • Segíti az új hegek alakulását
  • FDA 1. osztályú orvosi eszköz kórházakban és klinikákban
  • 100% -os orvosi minőségű szilikon
  • Mosható és újrafelhasználható
  • Könnyen vágható
  • Méret: Minden csomag tartalmaz kettő darab 3,6 x 29 cm Long-Strip-et
Kiszerelés: Csomag
Mennyiség / csomag: 2 db
Méret: 3,6 x 29 cm
Összetétel:

Összetevők: Orvosi minőségű polimerizált sziloxánok (átlátszó szilikon gél).

Brossúra neve 1 . Brossúra neve 2 .

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Mossa meg a heget és a kezeket tisztítási utasításnak megfelelően.
Nyissa ki az Epi-Derm szilikon géllapot tartalmazó nem steril tasakot.
Távolítsa el a géllemezeket a műanyag aljzat béléséről a használat előtt.
Az Epi-Derm kisebb darabokra vágható ollóval vagy szikével. Miután meghatározta a megfelelő méretű lapot, használja ragadós oldalát a hegre. A lapok méretét illetően fontos, hogy a tapasznak teljes mértékben ki kell terjednie a hegre, és egészen a heg határán túl 6mm-rel kell érnie.
Ha a terméket alvás közben viselik, akkor azt biztosítani kell azt leesés ellen. Az orvosi szalag vagy más eszköz használata ajánlott a lemez leesésének megakadályozására.
TISZTÍTÁSI UTASÍTÁSOK

Távolítsa el az Epi-Derm szilikon tapaszt minden 12 órában. Meleg vízben készítsen kis mennyiségű habot szappannal. Óvatosan mossa le a szappanos vízben lévő tapaszt, majd öblítse le és szárítsa meg levegőn. Győződjön meg róla, hogy a szilikon lap teljesen száraz, mielőtt a hegre újra alkalmazza. Mosás, öblítés és szárítás után újra használható a tapasz.

ÉRINTÉSI IDŐ
Az Epi-Derm szilikon tapasz optimális viselési ideje napi 24 óra, de 12 óránként a tapaszt vegye le, és a bőrt valamint a tapaszt is szappanos vízzel mossa le, majd azok száradását követően a tapasz visszahelyezhető. Amennyiben nem lehetséges a szilikon lap 24 órás, nappali viselése is, akkor ajánlott éjszakára 12 órát fennhagyni. A szilikon tapasz kezelés kombinálható a Pro-Sil stift alkalmazásával, ez utóbbit a kombinált kezelés esetén nappalra használja. Kövesse ezt az eljárást minden nap, a mosást és a tapasz felhelyezését a hegre 1-2 hétig. 

Ajánlott termékeink